Τι καλλυντικά μπορώ να πάρω στο αεροπλάνο

Ταξιδεύετε σύντομα με αεροπλάνο; Σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας και αναρωτιέστε ποια καλλυντικά μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο; Είναι σημαντικό να είστε ενημερωμένοι για τους κανονισμούς και τους περιορισμούς που ισχύουν για τη μεταφορά υγρών και καλλυντικών στις αεροπορικές σας αποσκευές.

Οι κανονισμοί για τη μεταφορά καλλυντικών στο αεροπλάνο ποικίλλουν ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία και τη χώρα προορισμού σας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές που μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα καλλυντικά σας κατάλληλα για το ταξίδι σας.

Περιορισμοί στα υγρά και τα τζελ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Υπηρεσίας Ασφαλείας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (TSA), υγρά, τζελ και αεροζόλ μεταφέρονται στην καμπίνα του αεροπλάνου μόνον αν τηρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

  • Κάθε συσκευασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100ml (3.4 ουγκιές).
  • Όλες οι συσκευασίες πρέπει να τοποθετούνται μέσα σε μια διάφανη, ανακλαστική πλαστική σακούλα με κλείσιμο φερμουάρ.
  • Κάθε επιβάτης μπορεί να έχει μία τέτοια σακούλα.

Επιπλέον, οι συσκευασίες αυτές πρέπει να τοποθετούνται σε ξεχωριστή διαφανή σακούλα προκειμένου να υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

Προτεινόμενα καλλυντικά για το αεροπλάνο

Όταν επιλέγετε τα καλλυντικά που θα πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο, είναι καλό να λαμβάνετε υπόψη τη διάρκεια του ταξιδιού, τις ανάγκες σας και τις περιορισμένες διαστάσεις των συσκευασιών που επιτρέπονται. Ορισμένες προτάσεις περιλαμβάνουν:

  • Υγρό μακιγιάζ όπως foundation και concealer σε μικρές συσκευασίες.
  • Λιπαρά και λιπαρά μαντηλάκια για ανανέωση του μακιγιάζ.
  • Κρέμες ενυδάτωσης και ενυδατικά spray για τη φροντίδα του δέρματος σας.
  • Αποσμητικά σε μορφή stick ή σε μικρές συσκευασίες.

Συμβουλές για τη μεταφορά καλλυντικών

Για να διευκολύνετε τη διαδικασία του αεροπορικού ταξιδιού σας, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

  • Επιλέξτε πρακτικές συσκευασίες με μέγεθος που να σας επιτρέπει να τα πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο.
  • Χρησιμοποιήστε πλαστικές ή σιλικόνης σακούλες για τη μεταφορά των καλλυντικών σας και αποφύγετε τις γυάλινες συσκευασίες.
  • Επιλέξτε προϊόντα πολλαπλών χρήσεων, όπως κραγιόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως blush.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσες διαφανείς σακούλες μπορώ να έχω;

Κάθε επιβάτης επιτρέπεται να έχει μία διαφανή σακούλα με τα υγρά του.

Μπορώ να πάρω μεγαλύτερες συσκευασίες στο αποσκευαστήριο;

Τα μεγαλύτερα υγρά και τζελ προϊόντα πρέπει να τοποθετηθούν στο αποσκευαστήριο του αεροπλάνου και να τηρούνται οι κανονισμοί της αεροπορικής εταιρείας.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τους ακριβείς κανονισμούς της αεροπορικής μου εταιρείας;

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας σας ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Συνοψίζοντας, η μεταφορά καλλυντικών στο αεροπλάνο απαιτεί προσοχή στους περιορισμούς για υγρά και τζελ προϊόντα. Επιλέξτε μικρές συσκευασίες και διαφανείς σακούλες για τη μεταφορά τους στην καμπίνα του αεροπλάνου. Μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε από την αεροπορική εταιρεία για τους συγκεκριμένους κανονισμούς που ισχύουν για το ταξίδι σας. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα άνετο και χαλαρό ταξίδι, έχοντας τα απαραίτητα καλλυντικά στη διάθεσή σας.

Δείτε επίσης:

    None Found

Photo of author

Karlo

Σχολιάστε